Dance Radio – opravdové taneční rádio na Live.cz

radiotv22DANCE RADIO opravdové taneční rádio. Celý den hraje taneční hudbu ve stylu dance až po styl stále více oblíbenější mezi posluchači a to trance. Rádio je moderováno po celý den od 8,00 a na své si přijdou i posluchači kteří chtějí zahrát svůj song. Během dne jsou celkem 3 hodiny písniček na přání. Dance rádio svým zaměřením chce hlavně oslovit posluchače věkové kategorie 15-35 let, ale najdou se i starší, kteří tento styl hudby preferují.

V programu rádia uslyšíte taneční hudbu současnou, ale i to nej z let minulých a spoustu novinek ze světových hitparád. Od září 2005 bude vysílaní radia rozšířeno o další programy. DANCE rádio začalo vysílat 1.7.2005 v 16,00 hod. Rádio pokřtila přední česká taneční skupina “ VERONA“. Více informací o rádiu se dozvíte na internetové adrese www.danceradio.cz.

„Přes týden mohou posluchači poslouchat pořady zaměřené na různé hudební žánry, hitparády. Jednou z nich je oficiální česká hitparáda CZDC a staniční hitparáda DANCE LINE CHART jejíž pořadí svým hlasováním na internetových stránkách, stanovují sami posluchači. Kromě těchto pořadů mohou posluchači každou středu poslouchat pořad NUMARK DANCE CONFERENCE kde Live mixují přední Dj´s,“ uvedl Ing. Skokan ředitel rádia.

„Jelikož se nám taneční formát DANCE rádia velmi líbí, rozhodli jsme se podpořit toto vysílání i my pomocí technického zabezpečení vysílání DANCE rádia na internetu,“ dodala Marcela Buchtová z marketingu společnosti Pozitiv s.r.o. DANCE RADIO lze poslouchat prostřednictvím broadbandového portálu www.live.cz a to v kvalitě streamu 32, 64 a 128 kbps.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .