Prázdninová hospoda na kolečkách Rádia BLANÍK

V sobotu 11. července 2020 se opět otevřela Prázdninová hospoda na kolečkách Rádia BLANÍK. Tento oblíbený koncept odstartoval ve středočeských Voticích. Každou sobotu až do konce srpna se mohou posluchači Rádia BLANÍK těšit na na Prázdninovou hospodu na kolečkách.

webfacebook_hospoda
Zdroj: Rádio BLANÍK

Jde o jedinou hospodu na světě, která přijede přímo za svými posluchači – se vším, co k tomu  patří. Na čepu vždy bude Velkopopovický Kozel, grilovat se bude šunka od kosti LeCo, chybět nebudou soutěže o ceny a prvních 100 piv bude na každé akci zdarma! Pokaždé pak navíc vystoupí oblíbený interpret. Tuto sobotu se začalo ve Voticích. „Náš program tu odstartoval v sobotu v 17 hodin na ploše u nového přírodního koupaliště Pilař a návštěvníci se mohli těšit z koncertu Standy Hložka,“ prozradil programový ředitel Rádia Blaník, Daniel Rumpík.

Prázdninová hospoda na kolečkách bude otevírat každou následující sobotu až do konce srpna, a kromě Standy Hložka se mohou posluchači těšit třeba na: Helenu Vondráčkovou, Davida Deyla, Jakuba Smolíka, Michala Šindeláře nebo Petra Rezka. Vstupné se neplatí! A navíc při prázdninových akcích představí Rádio Blaník novou sérii dárkových předmětů, mezi nimiž nebude chybět nový blanický půllitr, nebo speciální podtácky s otvírákem.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .