Moderátoři Hitrádií budou i na Nově

Moderátorský tým ranního pořadu Snídaně se rozrůstá. Během září se mohou diváci těšit na čtyři nové moderátory. 20. září se na obrazovkách poprvé objeví nová dvojice Kateřina Pechová a Dominik Vršanský, kteří vysílají na celoplošné síti Hitrádií každé všední ráno . Kateřina a Dominik rozšíří stávající moderátorské dvojice ve složení Johan Mádr a Ondřej Havel a Dana Morávková a Jan Čenský. 

Zdroj: TV Nova

„Katka s Dominikem jsou oba zkušení moderátoři a mám proto velkou radost, že jsou s námi. Můžete je znát třeba z ranního vysílání Hitrádia, takže jsou už zvyklí vstávat brzy ráno. Ve Snídani obsadí pátky,“ říká Samira Al Aliová, vedoucí Snídaně. 

„Dominik a Kateřina jsou nejtalentovanější z ranních moderátorů v naší branži, takže je přirozené, že dostávají velmi atraktivní nabídky. Přeji jim v jejich nové páteční roli hodně úspěchů. Důležité je, že se posluchači Hitrádií o svou oblíbenou dvojici nemusí bát. Na Nově se budou objevovat pouze pátky, ostatní všední dny budou stále dělat společnost posluchačům Hitrádií ve Snídani šampionů, v tradičním čase šest až devět,“ potvrzuje Michal Merenda, programový ředitel sítě Hitrádií.

Zdroj: Hitrádio

Součástí ranního pořadu je již nějakou dobu rovněž lifestylový magazín Život ve hvězdách. I ten se vrátil po prázdninové pauze, a to hned s dvojicí nových moderátorek. Jsou jimi Veronika Farářová Sasková a Dominika Branišová.

„Moderátorské změny jsou součástí naší strategie i nadále budeme posilovat zpravodajství a publicistiku. Ne jinak je tomu také v ranním pořadu Snídaně, který postupně posouváme nejen dramaturgicky. Vrátili jsme více informačního servisu, věnujeme se počasí a dopravě,“ dodává Kamil Houska, ředitel zpravodajství a publicistiky, TV Nova„Nové i stávající moderátory můžete potkat naživo už 21. září na poslední zastávce roadshow ke třicátým narozeninám TV Nova. Uvidíme se na Karlově náměstí v Praze,“ uzavírá Kamil Houska.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .