Hitrádio North Music od září obměnilo odpolední regionální show s názvem Padla. Vedle moderátorské dvojice Aleše Lehkého a Dana Rakaczkeho ji začala nově moderovat také zprávařka Lucie Šlégr. Trojici pak stanice využila i do nové kampaně, která se objeví v regionálním printu, na OOH nosičích nebo v on-line médiích. V odpolední show Padla také aktuálně běží oblíbená on-air aktivita „Vánoční večírek gratis“.
Zdroj: Media Bohemia
Začátkem léta začala modelka a bývalá Miss ČR Lucie Šlégr pracovat jako zprávařka na Hitrádiu North Music. Po zkušební době jí vedení rádia nabídlo pozici moderátorky odpolední show Padla. Nově tak moderuje po boku Aleše Lehkého, moderátora a zpěváka z kapely Lunetic, a moderátora a DJ Dana Rakaczkého. Tato moderátorská trojice se aktuálně objevuje i v regionální kampani na billboardech, v printu a on-line médiích. Kampaň nafotil přední český fotograf Jan Tůma. Vizuální podoba kampaně pak vznikla in-house, v rámci mediální skupiny Media Bohemia, do které Hitrádio North Music spadá.
„Jednotlivé osobnosti odpolední show Padla jsou v regionu velmi populární, proto jsme se rozhodli je využít pro aktuální kampaň. Chceme posluchačům sdělit, že nyní si mohou naladit jejich společné vysílání na Hitrádiu North Music všední den v čase od 12.00 hod. do 16.00 hod.,“ říká Kamil Bílský, který má vedení stanice Hitrádio North Music na starosti.
Kromě kampaně také Vánoční večírek gratis
V odpolední show Padla se aktuálně také soutěží o to, která firma z regionu zažije na konci roku vánoční večírek a nezaplatí za něj ani korunu. „Projekt respektuje aktuální marketingovou strategii Hitrádií a zaměřuje se na komunitní promo v regionech,“ vysvětluje Kamil Bílský a dodává: „Do soutěže se nám každoročně hlásí kolem stovky firem z Ústeckého kraje, které mezi sebou bojují o hlavní cenu. K soutěži pak funguje v regionu velmi silně buzz marketing, protože si lidé o této atraktivní ceně mezi sebou povídají. I letos se bude večírek konat v Metropoli Teplice, kde si výherci užijí jízdu v motokárách, bowling, šipky a raut v restauraci s vynikající kuchyní.“