Televízia Markíza smúti. Jeden z jej najmladších moderátorov Mário Klein podľahol v sobotu 26.januára 2002 ťažkej chorobe. Majo, ako ho volali priatelia a kolegovia, mal len 22 rokov. Narodil sa 11. októbra 1979.  …

....
28. 1. 2002

Nové programové schéma televize Nova se více než kdy jindy staví na pořadech z archivu. Je to celkem pochopitelné: dříve se CET 21 pořadům z produkce ČNTS záměrně vyhýbala. Nové programové schéma připravila …

....
27. 1. 2002

Když jsme v květnu minulého roku připravovali první článek o přípravě samostatného vysílání Českého rozhlasu pro Pardubický kraj, byly předpoklady přece jenom trochu optimističtější. Když jsme v květnu minulého roku připravovali první článek …

....
27. 1. 2002

Doporučujeme


Česká televize se pokusila zopakovat úspěch původního Videostopu, výsledek ale vypadá otřesně: soutěž je nudná, vleče se a nepomáhá jí ani trapně statická postavička Vlasty Buriana. Ale možná se to důchodcům líbí… Pokus …

....
27. 1. 2002

Praha/Londýn 25. ledna 2002 – Společnost CME zpochybnila závažným způsobem platnost prodloužení licence na vysílání TV NOVA. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání ji společnosti CET 21 v úterý prodloužila až do roku …

....
25. 1. 2002

Zastupitelsky urad Vysokeho komisara OSN pre utecencov na Slovensku vyhlasil dnes vysledky novinarskej sutaze Pribeh utecenca 2001. Hlavnym zamerom sutaze bolo upozornit na sucasnu situaciu utecencov zijucich na Slovensku. V kategorii elektronickych medii …

....
24. 1. 2002
 

Doporučujeme



Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.

 

© Copyright RadiaCZ s.r.o., IČO: 06533434, Sídlo: Koperníkova 794/6, Vinohrady, 120 00 Praha 2

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close